Lagring av besøksstatistikk

Alna HMS-senter bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) for å måle trafikk, for å registrere hva slags type innhold og tjenester våre besøkende er interessert i, samt for å forbedre og forenkle din bruk av våre tjenester. 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin eller din mobile enhet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personopplysninger, og din bruk av våre sider kan ikke spores tilbake til deg. Ved å besøke vårt nettsted og bruke våre digitale tjenester samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Hvis du ønsker det kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.  

Alna HMS-senter bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk for besøk på våre nettsteder. For hver side du besøker, lagres opplysninger som dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk videre til, hvilken nettleser du benytter etc. Vi bruker i tillegg følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger: 

  • Facebook Analytics, for å registrere og analysere bruksstatistikk
  • Cxence, for å styre visning av annonser
  • Hotjar, for å teste brukeropplevelsen og analysere bruksmønstre på våre nettsteder.  
  • Facebook Conversion Tracking Pixel, for å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook 

Vi bruker Google Tag Manager for å organisere og styre disse verktøyene og tredjepartsløsningene på våre nettsteder. 

Innsendt informasjon via skjema og epost​

Ved påmelding på kurs, eller andre forespørsler via skjema fra våre nettsider, blir informasjonen som er innsendt lagret for å kunne svare på henvendelsen og for å kunne holde oversikt over kurspåmeldinger. Denne informasjonen blir lagret på en sikker måte og blir ikke delt med tredjeparter.